Bones noticies !!!

Hola de nou!!! Torno a ser jo, la cuca.
En sr. Farlopa m’ha tornat a donar el privilegi de poder escriure’us, doncs tenim bones notícies…

Després de 3 anys d’haver acabat la carrera, després de tres anys d’estar voltant d’aquí cap allà, després de tres anys de no tenir una estabilitat…després de tres anys….amics i amigues blocaires…..he trobat la feina de la meva vida (si més no ara per ara).

[@more@]

Acaves d’estudiar sense saber el per què vas haver de triar aquella carrera…i arriba l’hora de la veritat…buscar feina!!! Quin horror!!! Per sort vaig trobar feina del que fins aleshores havia estat un hobby…i mica en mica vaig anar omplint les hores del dia amb feientes que, la veritat m’agradaven molt. Però, ara ja havia arribat un punt on no tenia res clar, no veia clar el meu futur, (no em volia veure tota la vida amunt i avall d’aqui cap allà!!!), tothom em deia: tranquila, dona alguna cosa sortirà! ( i jo per dins pensava:: no ho veig gens clar…), i en fi… ha sortit!!!

Ja no vaig amunt i avall, tinc una nòmina fixa al mes, estic contenta amb el que faig…què més puc demanar??? (ara només espero la mala notícia, quan les coses van tan bé…………alguna n’ha de caure!)
En fi nois i noies, ara només em queda cel•lebrar la meva nova feina, i brindar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(I on millor que al cavatast?)

Un petonet immens a tots i totes!!!

P.D: I pels que encara esteu amunt i avall…tranquils, el dia menys pensat surt alguna cosa millor!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Bones noticies !!!

 1. gemminola diu:

  Ei cuca! Felicitats per aquesta feina! Celebra-ho por todo lo alto que és una excusa perfecte per tirar la casa per la finestra! ;D

 2. xevib diu:

  Hola cuca, i moltes felicitats.
  Dir-te d’entrada que ets la segona cuca que conec. L’altra és un senyor terriblement trempat que fa de pastor a Olost, al Lluçanès. Més o menys és tan feliç com tu.
  Com que el Sr. Farlopa ja em va deixar la invitació per al Cavatast, aprofito l’ocasió per agrair-la molt, però que em serà impossible. Aquest dissabte tinc una mena de congrés i dinar de pícnic a El Pont de Vilomara. A l’hora del brindis, si en fem, ja pensaré una mica amb els de Sant Sadurní.
  Que vagi molt bé !!

 3. DooMMasteR diu:

  Moltes felicitats, Cuca 🙂 Espero que et vagi molt bé a la nova feina, i que duri!

Els comentaris estan tancats.