Un racó !!!

Quan era solter ho feia molt més que ara, serà perquè un
dels racons preferits actualment és la butaca graduable del menjador i les
preferències amb els anys canvien, però quant festejava amb la Cuca i ella estudiava tota la
setmana a Barcelona a mi m’encantava conduir i disfrutava agafant una carretera
de corbes prémer l’accelerador i posar la música a tot drap fins que arribava
l’embassament que hi ha a la comarca, aleshores tant si feia fred com si feia
bo baixava del cotxe i m’encenia un cigarreta a meditar de les meves coses,
tant podia passar 5 minuts com una hora, era el meu racó, un racó que vaig
passar-hi moltes estones, estones de solitud, d’alegria, de tristesa, però
sobretot el més bonic es que és el meu racó. I vosaltres teniu algun racó ?

Embassament Sant Martí de Tous

[@more@]a

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: Un racó !!!

 1. Àirum diu:

  Jo a vegades tenia la necessitat de fer un ral·li Anoia-Penedès: Martorell, Piera, Masquefa, Sant Pere, Sant Sadurní, Gelida, Castellví i Martorell. A tot drap amb el 4L!!

 2. Brioxet diu:

  Doncs… no… no puc dir que tingui un “racó” propi. Però per contra procuro gaudir com si fos l’últim de tots els llocs on hi passo la vida. Serveix?

 3. Txell diu:

  A mi em xifla la Garrotxa, en especial Besalú (és on he passat els meus estius i les meves setmanes santes) i mai em cansaria de passejar pels seus carrers.

 4. Laprí diu:

  Jo un lloc en concret no en tinc. Puc dir que hi ha diversos llocs on potser només hi he anat una vegada però on m’he trobat realment bé i a gust.
  A Alcorcón, el lloc que més m’agrada és el Parque Polvoranca, és un parc que en realitat pertany a Leganés, té un llac molt gran, i molts camins per passejar i seure, i com que és al mig de les dues ciutats, està totalment envoltat de camp per tot arreu. Colmenar Viejo és un altre lloc que també m’agrada, anar a l’estació de tren d’allà o caminar una mica al costat de la via mig morta que surt d’allà cap a Burgos.
  A Barcelona, caminar per la platja m’encanta. Passar estones en parcs urbans però en llocs on no hi hagi molta gent.
  I arreu, el lloc on millor estic, és el tren. Seure, i passar-m’hi hores, a Madrid hi ha una línia que passa dues vegades pel mateix lloc, i que va pel monte del Pardo, i m’encanta agafar aquesta línia i recórrer-la sencera. A Barcelona la línia del Garraf també m’agrada molt, amb tots aquells túnels i platges desertes.

 5. Jo aquí a Barcelona tinc un racó, una plaça que m’encanta. Me la va ensenyar una amiga: la Plaça Sant Felip Neri. Si hagués de triar un racó més meridional, triaria el terrat de casa els meus pares, amb el mar a l’horitzó i l’ermita just al costat (poblet al costat de Reus).

 6. Per cert, Farlopa, m’encanta la capçalera! molt més encara que l’anterior! Felicitats!

 7. adagio diu:

  ara mateix el meu racó és el gimnàs… m poso a la sala de Spinning quan no hiha ningu.. agafo la bici, poso la meva música.. i començo a pedalejar tot meditant jaja es veritat xD (és una manera de pensar mentres fas exercici, però pot arribar a cansar mentalment i físicament)

 8. Alepsi diu:

  Un racó? Mira… durant molt de temps, a casa meva, el meu racó va ser un de la cuina, al costat de la nevera. Quan em posava trista m’asseia allà i… em tranquilitzava sentir el soroll del motor de la nevera (sí, què passa, he estat rara des de petita, vés). xDDD

  Ara, de gran… el meu racó és… el meu cotxe. El huevi m’ofereix una pau interior increïble. Saber que el puc portar on vulgui, que em pot arribar a qualsevol lloc… ara, si m’he de quedar amb un espai natural… em quedo amb el poblet de Saldes. Al peu del Pedraforca. In-Cre-I-Ble!

 9. kurtz diu:

  Jo, de nit, m’assec sobre la rentadora, al costat del gran finestral de la galeria, amb la llum apagada i miro el gran pati de veins… M’encanta la ciutat quan queden poques llums enceses.

 10. L'avi diu:

  Ai, benvolgut Farlopa, hem sembla que tots tenim un racó i hi ha gent que fins i tot més d’un.

  Jo un dels racons és el Parc de la Ciutadela i un altre, aquest més especial, el Far de Sant Sebastià.

  Ah, i com diu la meva filla virtual, Saldes gran poblet…

Els comentaris estan tancats.