Mala semana, bon cap de setmana !!!

Aquesta setmana es pot dir que les coses no han sortit com un voldria en quant a feina, i aquest dissabte serà qüestió de treballar una miqueta, però ja ho tenen això alguns caps de setmana per contrapartida aquesta tarda un té festa i aprofitarà per anar a la seva lleneguera particular a veure si les seves petitones ja treuen el caparró. En fi que la setmana no ha estat bona i ara queda veure que ens depararà el cap de setmana. Encara recordo dilluns una de les converses amb la Cuca tot dient que aquest cap de setmana no féssim res que tenia ganes de fer housing però collons que difícil es.

[@more@]

Avui divendres comença la lliga de futbol sala amb soparet de nois inclòs, un soparet d’aquells de callos i pops amb un bon vi negre, les noies evidentment també han quedat per anar fer de pendons i segurament ens acabarem trobant tots amb una copeta de mes al cos. Dissabte ja us he dit que treballaré però el mati no descarto d’anar a fer una altre passejada pel bosc a veure que trobem, i diumenge direcció a Arbúcies a visitar una tieta de la Cuca i a buscar quatre bolets amb la ajuda del grans mestres boletaires els meus sogres. Tot i que jo segurament en menys de buscar bolets tota l’estona estaré veient, Rauls, Bakans, Cañizares, Robertos Carlos tots amagats pel bosc fent-me botifarres … bufffff…. buffffff…. si ara ja estic nerviós no em vull imaginar que passarà diumenge al vespre, recordeu companys que l’amic Adagio té una porra en el seu bloc.

En fi desitjo peseu un molt bon cap de setmana !!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Mala semana, bon cap de setmana !!!

 1. Txell diu:

  Bon cap de setmana Falopa! Jo també tinc soparet de dones, amb fum i alcohol, tot parlant de la crisi dels 30 🙁

 2. sulpertu diu:

  Farlopa, que tinguis molt bon cap de setmana. A mi també em toca pencar dissabte i diumenge, però què hi farem, ja fa temps que ho sé i estic mentalitzat.
  Salut !!!

 3. Laprí diu:

  Jo voldria fer housing d’aquest que dius, però marxo a València, al principi tenia ganes d’anar-hi, però després se m’han tret, tot i així hi he d’anar. Intentaré aprofitar el temps allà.

  Vagi bé el cap de setmana.

 4. Alepsi diu:

  Sí senyor!!! Jajajajaja! el meu cap de setmana també es presenta mogudet (oi maduixeta???)! Viscaaaaa!!! Comença avui amb un sopar de gala a casa meva…. i acaba demà…. amb una festassa de les nostres!!! Oleeeee!!!! xDDDD

  Bon cap de setmana, Farlopa & Company!!!! [I tu, Arni, cuida’t, eeeeeh??? xDDD]

 5. adagio diu:

  gran cap de setmana farlopa! fes un gran futbol jaja
  Estic igual de nerviós que tu… tinca ganes jaa que comenci el matx

 6. Àirum diu:

  El meu cap de setmana es basa en un dissabte al matí boletaire i un diumenge al vespre barcelonista. La resta, castigat! Hehe. Sort amb les llenegues, que jo vaig a per cama-grocs.

 7. fardatxo diu:

  Doncs noi, que et sigui lleu. A mi també em toca treballar, de fet, mira la hora que és i no fa gaire he acabat (per avui). En fins… ànims!!! 😉

 8. Cristina diu:

  Ostres noi, tant treballar no pot ser bo. Espero que de totes maneres el cap de setmana vagi bé i trobis bolets, si és que en vas a buscar. A mi m´agradaria saber on trobar-ne tot i que només reconec els rovellons. Fins aviat!

 9. Cristina diu:

  Diga-m´ho a cau d´orella i així el sogre no se n´entera. És que estan tan bons, mmmm 😉

Els comentaris estan tancats.