Post nº 100 !!!

Bones companys avui estem de celebració a Farlopa Catalana em arribat al post numero 100 i per aquest motiu us he preperat un parell de sorpreses que espero que us agradin.

[@more@]

Sorpresa nº 1

Si com veieu aquest és un numero de loteria i el preu es de 2,50 € qui li intressi uns numerets envieu-me un mail a Farlopa i ens posem en contacte la manera de fer-vos arribar el numero i com no els calers, hi han 0,50 € de donatiu que evidentment no farem servir per costejar-nos la temporada sinó que anirem a fer un sopar de puta mare.
Agraïr púlicament a qui jo se per aquest disseny tant xulo i la seva amabilitat sobre el tema !!!

Sorpresa nº 2

Aqui teniu un video dels meus, no diré preferits perque sou tants que posarvos dintre d’un sac és super difícil, agrair els que em llegiu, els que comenteu i no teniu blocs, els que teniu bloc i paseu per aqui , a tots els que bàsicament paseu una estona per Farlopa Catalana i demano disculpes per a tots aquells que no us he pogut afegir al video tot i que us llegeixo i ja sabeu que hi paso. Per tant companys si us molesta el video també només cal que m’ho digueu i automàticament el despenjaré, està fet amb tot el meu carinyo.

Per vosaltres va dedicat !!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

18 comentaris a l'entrada: Post nº 100 !!!

 1. Alepsi diu:

  Ai… que macooooooooooooooooooooooooooo!!!!!
  Quina cançó més ben triada, que chulu!!!!! M’encanta, m’encanta, m’encanta!!!! Mel puc baixar??? Me’n pots enviar una còpia??? Em faràs el reportatge de la boda, Farlopa??????????????????????? xDDDDDDD

  Felicitats pels 100!!! Espero que en vinguin 100000 més!
  I jo els seguiré llegint, la Farlopa Catalana per sempre! xDDDD

 2. Laprí diu:

  Què ràpid passen els posts! Felicitats

  El vídeo l’he vist però de la música no en tinc ni idea què sona perquè sóc a la feina i aquí no el puc escoltar, ara quan arribi a casa, però si l’Alepsi diu que està ben triada, doncs segur que ho és. Moltes gràcies pel vídeo 😉

 3. adagio diu:

  ei tio farlopa t’estimo pero sense dret a roce! jaja
  és mooooolt boooooo!!! genial!!!

  al post 200 que faràs???? (quina intriga…)

  ei tio guardammm un numero de loteria!
  amb idioma italià.. que bo xD

 4. gemminola diu:

  Molt rebé noi! Quina gràcia, com t´ho has currat!!!!!

 5. Brioxet diu:

  Que chulooooooooooooooooooooooooooooooooo 8) Moltes felicitats per el port 100 i que en siguin molts més.
  Gràcies per afegir-nos!! (som rel·lativament nous en el tema).
  Demà el veurà la Fraggle i segur que li fa moltissima gracia 😀
  I la canço també m’agrada molt. Ara aconseguiràs que s’em tregui de la ment la imatge del Eduardo Noriega a l’anunci aquell!! 🙂

 6. Oh! Primer de tot moltes felicitats, sembla una tonteria però quan arribes als cents et sents orgullós i feliç.
  Gràcies pel regalet del video! Estic admirada! La cançó genial! 🙂
  A SEGUIR ENDAVANT! 🙂

 7. xevib diu:

  Per molts posts, Farlopa !!

  Jo aquests dies vaig molt de cul. O sigui que penjo quan puc i responc quan em despenjo d’altres coses, com per exemple ara. O sigui que felicitats pel bloc i per l’I+D que hi estàs aplicant últimament.

 8. L'avi diu:

  Redeu, redeu, redeu, benvolgut Farlopa, en primer lloc moooooltísiimes felicitats per el post cent. Ja sou centenari… Ves per on. I en segon lloc…Flas! Flas! Flas!, em trec el barret per el video. Redeu, redeu, redeu, quina currada…Miri, m’ha emocionat i tot…

 9. ORIOL diu:

  Molt i molt. Carai, molt bé !!.
  Això si que és un video i no lo del confidencial cat.
  Felicitats i continua que aquí estem.

 10. Txell diu:

  Uoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! Ets un crack nano, quan fem els 1000 farem un festival, amb globus i confetis!!!
  Espero seguir sorprenen-te durant molts anys!
  Un petonarru!

 11. itacat diu:

  Felicitats farlopa!!! Un video preciós!!!! que en facis 100 més!!!!! Un petó!

 12. Pd40 diu:

  Felicitats pel 100!! Caram, quina celebració més maca, no t’estàs de res. A seguir igual!!

 13. maduixeta diu:

  ostres farlopa!! que maco, m’has estovat 🙂

  quina pena que no senti cap putu so en el meu ordinador… :'(

  petons i molt bon finde (i passa ja les fotos del cavatast!!!)

 14. Puji diu:

  Nano, quina currada! És preciós! Moltes felicitats pels 100!!

 15. Fraggle diu:

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :o:o:o:o:o:o

  K XULOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! 8)
  la canço de Hoobastank “The reason” es collonuda! m’encanta i ha estat molt ben triada… com dient…” La raó per la qual he arribat al post 100 ha estat gràcies a vosaltres!!!”
  de veritat!, m’ha agradat molt farlopa!
  el subtituol que has posat m’ha fet pensar en l’anunci de coca-cola el de”para los altos, para los bajos…… para los que comparten blog” jijijijiji
  ens sentim molt honrats i contents que ens hagis afegit en tan distingit i collonut ranking de favorits! 😛
  weno, millor deixo el teclat que acabare tenint fama de deixar parrafades!
  MOLTS PETONASSOS PER TU!!!

  Laia/Fraggle

 16. Àirum diu:

  Moltes felicitats. Estic superemocionat de sortir enmig de tots aquests blocs impressionants!!

 17. Nomes dues coses:
  1 – Felicitats pel post 100.
  2 – Jo em trec el barret que porto a l’apartat qui som de Catalans a Dublin amb aquest video. Molt currat, si senyor.
  Felicitats.

 18. iuki diu:

  Guapoo!! ieei! quina gràcia el video!!! 😉 molt xulu! ufff… la veritat és que entro super poc per tot arreu, ara… massa feina 🙁 hehehe 🙂
  I què, el sopar? 😉

  FELICITATS!!! 😀

Els comentaris estan tancats.