La Sala !!!!

Un cop més per continuar amb la tònica de Can Farlopa, ni haousing ni res de res, per començar divendres varem rebre la trucada del cunyat invitant-nos a la inauguració privada de "la sala" una discoteca al vell mig de la ciutat d’Igualada, aqui us deixo la programació dels pròxims mesos que val mol la pena, total que els que em coneixen saben que jo no soc de discoteques fins a altes hores de la nit però haig de dir que si no hi hagués anat avui m’hagues enpanadit, que bo.

[@more@]

Van inaugurar per todo lo alto, a l’entrada de la discoteca et rebien els comediants, tot de mims, malabaristes, impressionant, i al hold de la discoteca hi havia un paio vestit d’època amb un micro que et presentaven com el marques de xxx. i les princeses de xxx, també et feien una foto si volies amb el Sergi Bruguera que evidentment no varem fer, en la nostre foto es va posar el Carles Flavia a fer els pajaritus perquè riguéssim i a la foto no va sortir, en fi que tampoc ens perdem res. Hi havia famososillos per triar i remenar, el Sergi Bruguera, el Carles Flavia, la Beth, el Marcel del cor de la ciutat, la Mònica Green, els Gossos, van haver-hi actuacions en directe Monòlegs i musica, en un dels dos monòlegs l’actor que no m’enrecordo com es deia va demanar a la Tinquestudiar la sevacol•laboració amb un pito, que bo, quina rissa… Van haver-hi les actuacions de Cadê Você musica brasilenya cantada per la Irene del Cor de la Ciutat, un grup de rumba catalana els La troba Kung-fu, uns paios molt bons que van animar molt la nit, aquí deixo una de les seves cançons, moment que m’arremangava la camisa

Després d’aquests actuació van tocar els Gossos amb la Beth, molt bons si senyor, vaig disfrutar molt tot i que davant tenia autèntiques fans dels gossos, histèriques cridant i xisclans … que bo….

i per acabar la festa la Mònica Green, total que era un festival de famosillos catalans tant dalt del escenari i per baix a la platea.

El més curiós del cas es que en cap moment va ser una inauguració arrugant, ven al contrari que els desitjo molta sort perquè va ser una inauguració genial, fins i tot van haver 10 minuts de barra lliure que un servidor no va aprofitar acabava de anar a buscar la seva cervesa 0,0 quant eren les 4 de la nit ens varem decidir marxar, va ser aleshores que vaig trobar de cara a cara un dels guitarristes dels Gossos l’Oriol, i jo com un quinceanyero vaig aprofitar per parar-lo i xerrar uns cinc minuts amb ell, el motiu de la meva xerrada va ser una proposta que li vaig deixar anar, jo de sempre en tots els concerts que assisteixo el que m’impressiona més és el bateria que normalment acostumen a ser els que queden en segon pla però a mi m’impressionen molt, aleshores jo li vaig preguntar perquè no posaven el bateria davant de tot al lloc on acostuma anar-hi el cantant, i ell en to reflexiu em va explicar que tots els bateries tenen un caràcter molt especial i que ja van fer ells una mostra visual de com quedaria però que mai han tirat endavant, per tant companys si aparti d’aquesta setmana veieu un concert dels gossos i posen el bateria davant de tot sapigueu que la idea es d’en Farlopa, en fi que vaig poder aprofitar per estar un ratet conversant amb aquest personatge que per a mi es com el Ronaldhinho en Català, sempre riu, com es nota que té bon caràcter serà que és Manresà? en fi va ser una molt bona nit i vaig disfrutar molt, per cert també dir que ara jo ja tinc un mite sexual nou, La Beth, tenir la Beth de tu a tu i fer cara de gilipolles i no mirar-la és normal no? Es molt curiós l’efecte que fan els famosillos i algunes persones quant tels trobes cara a cara, amb la Beth no vaig poder ni dir-li hola tot i tenir-la al costat de la barra, jo una cervesa 0,0 i ella una estrella, en canvi el guitarrista dels Gossos l’Oriol m’hi hagués passat hores.

En fi després de tal acte la resta del cap de setmana tot son minúcies, dissabte anar a veure el futbol a la Penya,diumenge anar a fer un voltet per Sitges i després de dinar familiar com no, tarda de creació de panellets.

Avui us desitjo una bona castenyada ja que demà segurament un servidor si pot farà festa !!! Agafeu una bona castanya tots !!! Bon mini cap de setmana ??

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: La Sala !!!!

 1. Txell diu:

  Amic farlopa,
  Sempre he pensat que si hagués estat un tiu, ara estaria enamorat de la Beth! Quina tia! Llàstima que estigui tan primeta.

  Uf… no m’imagino les destrosses que hagués fet jo en 10 minuts de barra lliure! És la sort de no conduir pel vespre! 😛

 2. Alepsi diu:

  Oooooooooh! Això sí que és tenir contactes, nano!!! xDDDD Quan dius que em presentes als Gossos perquè em facin una prova de veu?? (recorda que jo canto en un cor, eeeeeeh?? Que això no es veu [ni es sent] tots els dies…)
  xDDDDD

  Per cert, tu si que saps com passar un bon cap de setmana! xD

 3. Oriol B. diu:

  Tio, tio , tio vaya nivelón.
  En una soriteda BTT per l’ARdenya vem acabar a Tossa de Mar i vem veure la Beth. Afirmo el que dius, és un bon partit. ¿Tots els Oriols són lletjos com jo i el dels gossos?.

 4. adagio diu:

  amic farlopa! li podries haver dit a la beth que faci de cangur! jajaja
  ei els de manresa som com som.. estas dient que tinc bon caràcter??

  apa demà un bon partit.. o no xD, però espero que siiii

 5. Laprí diu:

  Doncs jo els famosos, si en tinc algun al costat, acostumo a sentir indiferència, com si fossin uns igual que jo o que qualsevol altra persona, que ho són, només que surten per la tele. Si jo sortís per la tele, la gent em tractaria així? quina pena només de pensar-ho, per sort no hi sortiré mai.

  Tu sí disfrutes els caps de setmana, jolin tio, que bé

 6. Farlopa diu:

  Adagio : Ostia no hi vaig caure, això que bebejava com un nen petit. Per cert Adagio saps on vaig neixer ??? Doncs si els de Manresa tenim amb plural bon caràcter. Son les 8h. del mati i ja tinc nervis, aquest vespre em quedo sense ungles.

  Lapri : Doncs jo si que m’impressionen, sempre fa respecte perque els saludaries com si els coneguessis de tota la vida i en canvi ells no et coneixen de res. Si els meus caps de setmana son molt ben parits.

 7. Mikel diu:

  reflexionem-hi reflexionem-hi….

 8. Cristina diu:

  Déu-n´hi do quina nit tan ben aprofitada. Estic d´acord amb tu, la Beth és una tia collonuda. Va saber desenganxar-se dels “triunfitos” a temps i canta molt bé. Té una personalitat pròpia. Dels Gossos desconec tot.

Els comentaris estan tancats.