Camino de Santiago

Com ja sabeu fa uns dies que em canviat el xip de les nostres vides, i estem fent activitats els caps de setmana una mica mes sanes, bueno això és un dir que n'hi han dos que sembla que hagin tornat a la seva segona juventud, en fi el que us deia, doncs que últimament ens estem tornant persones mes actives sobretot els dissabtes i diumenges i estem disfrutant d'unes activitats totalment noves per nosaltres, doncs amb aquest afany de buscar rutes i sortides em vaig topar amb una web que parlava del camino de Santiago, ara direu collons farlopa ja està, aquest sonat vol anar a fer el camino de Santiago???? Home no us enganyare i ja m'ha passat pel cap ja, però penso que això del camino un l'ha de fer en plenes facultats físiques i ara per ara servidor està fort però encara no està fet una puta makina, tot arribarà, però de moment no. Total que de web a web vaig anar a parar a una altre plana, la d'un bicigrino, s'anomena així els peregrins que van amb bicicleta, total que l'ha fet amb btt i em va semblar que el tio te una plana que està de putissima mare, doncs casualitats de la vida aquest home torna a fer el camino de santiago amb btt però aquest cop va començar des de Sevilla i el mes interessant de tot, que el tio publica la seva ruta a diari viaplata que te allotjat a  blogspot amb totes les anecdotes del dia, va començar la ruta el diumenge i per tant encara podeu anar llegir tota la crònica dia a dia perquè actualitza el bloc via pda, de veritat ja no es per si un el vol fer o no, però trobo super interessant aquesta mena d'aventures, i des d'aquest bloc només volia dedicar-li aquest petit post.

Algú de vosaltres l'ha fet o té pensat fer-lo ? Us atravirieu a fer-lo ? Sols o en grup? Vinga a veure si haurem de organitzar un camino tots junts jajajaja

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: Camino de Santiago

 1. Cristina diu:

  Molt interessant. Jo m´ho estic plantejant però no sé si podrà ser aquest any. Almenys no crec que pugués fer tot el camí. A mi m´agradaria fer-lo caminant que és el que domino més. La bicicleta encara em costa agafar-la. Ara amb el bon temps aprofitaré per anar a la platja amb bicicleta. Sí que seria una bona idea fer el camino en grup.

 2. Tlm diu:

  Eiiii Farlopa!!!! que així tontament va començar tota la moguda!!!
  El Camino de Santiago es pot fer sense estar en forma. Si , si ja se que aixó es molt agosserat, però es veritat. El fet d’estar en forma només et donarà aire per disfrutar-lo.
  Nosaltres el vàrem fer l’any passat i,… de puta mare!! ens ho vàrem passar més que molt bé. De fet no el varem fer tot des del principi ja que nomes teniem sis dies i vam començar a Leon, fet i fotut uns 380 Kms.
  Es molt recomenable. Ah! i es un altre xip. No tornes enrera per anar a casa, sino que sempre avances.
  planteja-t’ho val la pena.
  jajajaja ara ja us he fotut el “gusanillo” jajajaja

 3. Laprí diu:

  El paio aquest de la Vía de la Plata els té ben posats, perquè són gairebé 1000 km tot el recorregut, i ara que comença a fer calor, Extremadura és un forn.

  Jo no m’he plantejat fer res d’això, i he fet alguna cosa semblant i he acabat totalment rebentat, però t’animo a que tu ho continuïs fent això, i si pots algun dia fer el de Santiago, però l’has de fer com a mínim des d’Estella, a Navarra.

 4. Mikel diu:

  Jo si voleu faig de cotxe escoba jejeje

 5. Pd40 diu:

  El camí sempre està allà, el pots anar fent per parts i no cal agobiar-se. Tot depèn dels dies que li vulgueu dedicar o si el voleu fer caminant o en bicicleta. Sigui com sigui segur que us ho passeu bé.

 6. Tlm diu:

  Tens raó en una cosa: potser si que en faré un post. Explicaré totes les gràcies i desgràcies ( que també van haver-n’hi) en l’aventura del Camino.
  Però, no crec que no estigueu preprats per fer-ho. Només hi han dues etapes complicades (la cruz de ferro i el Cebreiro) la resta es un “divertimento”. ANIMS!!!

 7. arrauxat diu:

  Laprí: em penso que tant la Cuca com la Tinquestudiar estan més que preparades per fer el Camino. (només es qüestió de pit i collons. Axí doncs esteu en igualtat de condicions jajajaja)

  Ei! de bon rotllo! eh?

 8. Apa nen, que encara ens hi trobarem!!!
  Quines casualitats que té la vida. Escolta! M’interessa informació sobre vies verdes (lloc, dificultats…). Saps d’alguna pàgina web o d’algun llibre?)

 9. Apa nen, que encara ens hi trobarem!!!
  Quines casualitats que té la vida. Escolta! M’interessa informació sobre vies verdes (lloc, dificultats…). Saps d’alguna pàgina web o d’algun llibre?)

 10. Apa nen, que encara ens hi trobarem!!!
  Quines casualitats que té la vida. Escolta! M’interessa informació sobre vies verdes (lloc, dificultats…). Saps d’alguna pàgina web o d’algun llibre?)

 11. Bicigrino diu:

  Hola…..

  soc El paio aquest de la Vía de la Plata que segons vosaltres els tinc ben posats. Jua, Jua, Jua….

  No es per tant !!!!!!!!

  Després de llegir els comentaris que es publiquen en aquest post, i després de chatejar una estona amb “farlopa” trobo que teniu raó en que no s’ha de estar tant i tant preparat per fer el camí.

  Moltes vegades he rebut consultes al respecte d’això i sempre dic lo mateix…….el camí ho pot fer qualsevol i amb qualsevol bici, la diferencia entre estar mes o menys preparat es el gaudiment…..però arribar s’arriba igual. Jo l’any passat vaig coincidir amb unes noies de Madrid que anavem amb bicis comprades al Carrefour…i van arribar només un día despres que jo. Als finals de les etapes elles es fotien cremes i medicaments per convatre el mal de cames, i jo en fotia cocidos maragatos i entrecots……. , je, je.

  Només aixó es la diferencia….

  No teniu por, només cal una mica d’iniciativa per posarse al punt de sortida i fotre la primera pedalada…..lo demés bé rodat…….

  la meva virtut no ha sigut fer el camí de Santiago en bici, cada any ho fan milers de personas……., la meva virtut ha sigut narrarlo i compartir-lo a través de la página web…..

  Animeu a “Farlopa” a fer-lo i no me lo acojoneu que aixó està xupat.

Els comentaris estan tancats.

Camino de Santiago

Com ja sabeu fa uns dies que em canviat el xip de les nostres vides, i estem fent activitats els caps de setmana una mica mes sanes, bueno això és un dir que n'hi han dos que sembla que hagin tornat a la seva segona juventud, en fi el que us deia, doncs que últimament ens estem tornant persones mes actives sobretot els dissabtes i diumenges i estem disfrutant d'unes activitats totalment noves per nosaltres, doncs amb aquest afany de buscar rutes i sortides em vaig topar amb una web que parlava del camino de Santiago, ara direu collons farlopa ja està, aquest sonat vol anar a fer el camino de Santiago???? Home no us enganyare i ja m'ha passat pel cap ja, però penso que això del camino un l'ha de fer en plenes facultats físiques i ara per ara servidor està fort però encara no està fet una puta makina, tot arribarà, però de moment no. Total que de web a web vaig anar a parar a una altre plana, la d'un bicigrino, s'anomena així els peregrins que van amb bicicleta, total que l'ha fet amb btt i em va semblar que el tio te una plana que està de putissima mare, doncs casualitats de la vida aquest home torna a fer el camino de santiago amb btt però aquest cop va començar des de Sevilla i el mes interessant de tot, que el tio publica la seva ruta a diari viaplata que te allotjat a  blogspot amb totes les anecdotes del dia, va començar la ruta el diumenge i per tant encara podeu anar llegir tota la crònica dia a dia perquè actualitza el bloc via pda, de veritat ja no es per si un el vol fer o no, però trobo super interessant aquesta mena d'aventures, i des d'aque

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Camino de Santiago

Com ja sabeu fa uns dies que em canviat el xip de les nostres vides, i estem fent activitats els caps de setmana una mica mes sanes, bueno això és un dir que n'hi han dos que sembla que hagin tornat a la seva segona juventud, en fi el que us deia, doncs que últimament ens estem tornant persones mes actives sobretot els dissabtes i diumenges i estem disfrutant d'unes activitats totalment noves per nosaltres, doncs amb aquest afany de buscar rutes i sortides em vaig topar amb una web que parlava del camino de Santiago, ara direu collons farlopa ja està, aquest sonat vol anar a fer el camino de Santiago???? Home no us enganyare i ja m'ha passat pel cap ja, però penso que això del camino un l'ha de fer en plenes facultats físiques i ara per ara servidor està fort però encara no està fet una puta makina, tot arribarà, però de moment no. Total que de web a web vaig anar a parar a una altre plana, la d'un bicigrino, s'anomena així els peregrins que van amb bicicleta, total que l'ha fet amb btt i em va semblar que el tio te una plana que està de putissima mare, doncs casualitats de la vida aquest home torna a fer el camino de santiago amb btt però aquest cop va començar des de Sevilla i el mes interessant de tot, que el tio publica la seva ruta a diari viaplata que te allotjat a  blogspot amb totes les anecdotes del dia, va començar la ruta el diumenge i per tant encara podeu anar llegir tota la crònica dia a dia perquè actualitza el bloc via pda, de veritat ja no es per si un el vol fer o no, però trobo super interessant aquesta mena d'aventures, i des d'aque

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.