Les diferències

Avui parlarem una mica de les diferències entre la dona i el home, es un post homenatge perquè ens entengueu una mica millor, i no vull que generi gaire debat ni polèmica, però per diferents converses que he mantingut aquests úlitms dies he trobat necessari fer aquest post. Per tant aquí el teniu.

La dona pot realitzar més tasques intel·lectuals simultaneament, pot llegir el diari i parlar per telèfon, els homens som totalment incapaços de fer dos coses alhora, per tant aneu alerta si un home està a la cuina davant dels fogons i el molesteu amb converses, perquè el cervell masculí està més capacitat per a la concentració però molt menys per fer tasques simultaneas. El cervell femení pot identificar emocions alienes amb més precisió i això fa que moltes de les converses que per les dones son vitals, per els homens sen's escapin amb molta facilitat. Que els homens tenim millor capacitat  d'orientació que les dones això es un fet contrastat i que no s'enfadi ningú, però només cal observar com agafen els mapes segons quines dones, però el que si que està clar que la dona te millor capacitat pel llenguatge i això passa perquè fa servir els dos hemisferis del cervell cosa que l'home li costa molt, per no parlar de la memoria cosa que sense cap mena de dubte te molt millor la dona, i si no feu una comprovacio en acabar un sopar amb els amics preguntali quines sabates portava menganita i fulanita i ja veureu com de ben segur et diu fins i tot el número de tanga que portaven. Perquè en el fons les dones alhora d'afrontar un problema es centren en el procés i els homens que diria aquella, en la meta final, per tots aquests motius dedueixo que son elles les que ens elegeixen perque les dones pensen i actuen d'acord amb el seu estil femení i generen una gran seguretat instintiva molt gran, les dones estan demostrant diàriament, en la ciència, en l'art i en la política que si tenen alguna cosa que dir, ho fan amb un èxit especial.

P.S : Dedicat a totes les dones lectores del meu bloc, amb tot el meu carinyo !!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Les diferències

 1. Alepsi diu:

  Estic en tot d’acord. Menys en lo de la memòria. Buffff… jo no en tinc gens, i menys pels complements de la gent… m’hi fixo beeeen poc! xDDDD

 2. Àirum diu:

  Tens molta raó quan dius que són elles les que ens elegeixen. Ep! A casa mano jo eh? llàstima que ella pren les decisions…hehe!

 3. Pd40 diu:

  La qüestió és complementar-se, aleshores tot va bé… si no ja he begut oli 😛

 4. arrauxat diu:

  Collons nen! l’has clavat.
  En altres paraules les dones tenen visio angular mentre que el home la tenim focalitzadora.
  Però,… també es veritat que els homes som més senzills i es més fàcil d’entendres. Elles son molt rebuscades i per una paraula a deslloc son capaces de trovar´hi una explicació (llògica) que es totalment irreal.
  Però tot això crec que es bó com diu en Pd40.
  Va, un parel d’acudits dolents:
  Un home es com un respall de les dents. Que sense “pasta” no serveix per res! jajaja
  Una dona es com una rentadora. Li poses uns quants “polvos” i et renta la roba!!! jejeje
  Que son de bon rotllo!!! que n’hi ha per a tothom!!!

 5. Ulisses diu:

  bé, així un post en plan general està bé, en plan concret és discutible doncs cada persona és diferent.

  Ojo al dato, hi ha no sé qué al cervell que les dones tenen un 10% més gran que el dels homes i és això el que els permet fer més tasques simultanies 😉

 6. DooMMasteR diu:

  I la capacitat per distingir colors? Mentre que elles tenen una paleta de tropecents mils colors jo no passo dels primaris! 😉

 7. Puji diu:

  Ui! segons tu sóc una tia.

 8. Vaja, les tens en “el bote” ja,… 😉

Els comentaris estan tancats.