Visca l’OLLA !!!

Ja fa dies que hi rumio, que en parlem una miqueta? Collons de que vols parlar? Ai mare quina por amb les teves converses, però ja sabeu que servidor se li envà la bola i de tant en tan t ja les tenim aquestes converses. Creieu en les persones? Aquesta seria la primera pregunta que ens portaria aquest post.

[@more@]

Creure en les persones es difícil mes quant un ha sigut torero i s'ha emportat alguna cornada, però l'important no es creure en les persones penso, sino saber posar-te en la seva situació, per posar un exemple, jo soc un paio, molt no se com m'anomenaria, però els que em llegiu podeu saber que soc una mica boig, però m'agradaria fer alguna cosa per la nostre societat, però no em mal interpreteu, no vull dir amb el sentit que està pensant la Txelleta, canviar el mon, fer-lo mes sostenible, reciclar, ni totes aquestes coses que no deixen de ser molt importants, però el que m'agradaria es deixar com diriem amb castellà, deixar "huella", deixar una empremta, una història, imagineu-vos Gifré el pilos si aixeques el cap, o altres personatges catalans, m'agradaria que els meus nets de grans, si es que en tinc i no soc nenuco, poguessin dir amb orgull, soc del Barça i el meu avi era EN FARLOPA alcalde d'Igualda. Va pareu de riure collons que no estic fent broma? si ja se que si ho rellegeixo fa riure, però això es creure en la persona, creure en el que porta dins, en els seus sentiments, canviar les coses es difícil, costa molt, i ara em direu, collons farlopa doncs perque no t'afilies a un partit polític dels que hi han? Doncs amics no puc, no ho tinc clar, no hi crec, crec en una part de tots els partits, en certes coses de cadascun d'ells i penso que tots en el fons no deixen de ser persones que miren una part per la ciutat, l'altre potser per la seva butxaca, i si la politica no fos com es?, i si la gent s'avingues? fossim diferents, tolerants, oberts de men, seria el pais de les maravelles no? però aleshores ja no ens fariem aquestes preguntes, creieu en les persones?  Suposem que ara servidor presentes el seu partit, l'OLLA, l'organització lliberal de l'anoia, vosaltres no creieu que els altres partits aprofitarien el meu bloc per desacreditar-me, rebuscarien els meus antecedents, em valorarien per les meus posts i buscarien la manera d'enfonsar-me, i intentarien aprofitar totes les dades blocaires que tinc publicades per trepitjar-me? Doncs això és el que passaria, que aleshores el sentiment tant bonic i tant húmil aquell sentiment que avegades pot moure muntanyes potser aleshores es trencaria. Per tant amics si mai sentiu a dir que a Igualada n'hi ha un que se li ha anat la Olla ja sabeu, en Farlopa s'ha tirat a la piscina, però de moment no hi han collons, però no hi han collons perquè la gent som conformistes, tenim la societat que tenim que es la que ens mareixem perque canviar les coses des de la barrera costa molt, i saltar-la ens provocaria masses canvis, canvis que altre gent aprofitaria per fer-te mal. Per tant companys deixem passar el cap de setmana, i dilluns serà un altre dia, però si teniu temps rumieu. Perque ens costa creure en les persones? Passeu un molt bon cap de setmana.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Visca l’OLLA !!!

 1. Alepsi diu:

  Jo si el fas, en vull formar part! I a més, et votaré. I faré campanya al meu bloc! Farlopa for president!!!!!

 2. Laprí diu:

  Proposa un partit polític per a Igualada, amb una gent i un programa, i mesos abans de les eleccions, comença a fer campanya per tota la ciutat, tots els barris, ves explicant a la gent el que vols fer per la ciutat, que et vagin coneixent, així per quan arribés la campanya, tothom et conegués. Crec que el que han perdut els polítics i que en canvi és el més important de tot, és acostar-se a la gent, al seu dia a dia, per conèixer de primera mà els seus problemes, i deixar-se de bestieses que només fan que perdre la confiança en la política de la gent.

  Jo també de jove em volia afiliar a un partit polític i dedicar-m’hi, en major o menor mesura, no vulguis saber quin era el partit que m’interessava per aquella època. Ara ja passo del tot, em passa com a tu, que el que hi ha és una autèntica basura. En fi, què hi farem!

 3. DooMMasteR diu:

  Sent bona persona i bon amic tindràs el millor reconeixement: Ser enrecordat per les generacions futures d’Igualada. Altrament, no estaria malament ser enrecordat com un heroi per Catalunya, no? A mi m’encantaria… T’imagines? En DooMMasteR proclama la republica catalana! Que feliç que seria!! XD

  Bé, millor paro de ratjar 😉

 4. DooMMasteR diu:

  Sent bona persona i bon amic tindràs el millor reconeixement: Ser enrecordat per les generacions futures d’Igualada. Altrament, no estaria malament ser enrecordat com un heroi per Catalunya, no? A mi m’encantaria… T’imagines? En DooMMasteR proclama la republica catalana! Que feliç que seria!! XD

  Bé, millor paro de ratjar 😉

 5. Ulisses diu:

  això de passar a la història és molt maco…
  però per sortir als llibres d’història has d’haver fet alguna cosa realment important… i alcalde em sembla que no serveix…

  Respecte confiar amb la gent, jo només confio en la gent que conec i m’inspiren confiança (i això és una habilitat natural que no es pot apendre)… i tot i així costa, que hi ha molta gent que un dia és el super enrollat i després et fan la punyalada trapera…

 6. Cristina diu:

  Una molt bona reflexió. A mi em passa que no crec en els polítics. Suposo que si em molestés en conèixer un per un potser hi hauria algú que em dongués una mica de confiança però és que veig que parlen molt i després del que diuen fan molt poc. Diuen que el poder corromp i és ben veritat i no m´agradaria saber que un dia havies deixat de ser tu perquè a tu et volem així tal i com ets. Bon cap de setmana!

 7. Escolta la Cuca, que em sembla molt i molt assenyada!

  I si mai et llences de cap a la piscina política, doncs no sé, si és a nivell municipal no et podré votar, però si cal t’ajudaré a penjar cartells! ;D

  Bon cap de setmana!

 8. Veient el panorama actual crec que no ets l’únic que voldria fer-se polític i intentar acabar amb aquest malson!!
  Renovació total!!!

 9. xiaochen diu:

  En DooMMasteR proclama la republica catalana! Que feliç que seria!! XDthomas sabo
  thomas sabo jewellery

Els comentaris estan tancats.