Diumenge de paella

El cap de setmana un cop mes ha estat divertit, dissabte poca cosa, la cuca havia d'acabar d'estudiar per poder entregar una pac, i servidor va haver de fer una mica de home de dissabte, buscar una mica de tuberia per el reg, quatre claus, una mica de paciencia i preperar el reg de la terrassa que aquest dimecres si el temps acompanya ens portaràn tota la guarnicio de la terrassa, no patiu que no hi hauràn nans, una mica de canya de bambu, una mica de flors, i poca cosa mes, ja veureu que xula queda, quan la tingui mes o menys acabada ja postejaré una foto.

 

[@more@]

Diumenge després d'estar per Manlleu i visitar la fira Artesalia ens varem dirigir a la platjeta a fer una paella i gaudir un del altre, el problema va ser que ens varen tardar molt i al fer un dia d'aquells de caloreta, ens varem trincar un parell de botelles de cava, o sigui que varem deixar la via verda de ripoll per apropar-nos a la costa i disfrutar com bojos, el problema va ser tornar, tot i que varem arribar sans i estalvis. I un cop mes un diumenge varem poder disfrutar d'una gran jornada, aquest cop sense fer esport però disfrutant d'una altre manera que també va be, varem riure, varem passejar, ens varem abraçar…. en fi va ser genial.

Total que que avui dilluns els candidats per l'alcaldia d'Igualada aniràn tots juntets agafadets del braçet al teatre de l'Ateneu a respondre totes les preguntes que qualsevol ciutadà els ha fet en aquesta web http://www.elsigualadinspregunten.cat d'aquesta manera ells s'hauràn pogut estudiar totes les preguntes amb tranquilitat i així ens podràn intentar convençer de que ells son millors que els altres. Total que jo he decidit que hi aniré tinc ganes de veure com s'expressen tots els candidats i qui guanya la batalla si el nostre típic Sarkozi o qualsevol dels altres Nicoleis, normalment no hi aniria però aquest cop es diferent vull aprendre, em pica la curiositat per anar-hi, veure com es desenvolupa el tema. I després si estic de sort i anem a sopar ja m'hi fixare si marxen tots juntets a fer una copa. En fi companys que aquest vespre toca politica a tort i a dret.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Diumenge de paella

 1. Mikel diu:

  No em barrufen les eleccions municipals… es vota a la gent i no pas als partits , cosa que crea situacions inverosimils…

 2. aaaiii… que guapus aquests “tortolitos”!!!

  Petonets a tots dos!!!

 3. Cristina diu:

  Un cap de setmana ben aprofitat. Quina sort! A veure si aquesta setmana busco un dia per anar a la platja a relaxar-me una estona que ja ho vaig necessitant. Petons!

 4. sulpertu diu:

  Hola, company. Jo sempre m´he preguntat perquè serveixen els mitings. Normalment hi van simpatitzants i militants i aquests ja saben a qui votaran, no ? Apa, salut, m´alegra llegir-te de nou, feia dies que no entrava

 5. Ulisses diu:

  clar que si!
  a aprofitar el diumenge
  i això de el dijous paella només als restaurants, la gent corrent les fa el diumenge!

  au, el diumenge que ve torna a tocar esport no?

Els comentaris estan tancats.