Dedicat a la Tinquestudiar !!!

El destí es capritxos, el destí t'ha volgut ajudar i un cop mes t'ha recompensat, potser el que la setmana passada podia semblar un mal rollo, un haver de fer viatges amunt i avall, i tant et vas queixar per culpa els sudamericans i el seu visat, i mira tu com canvien les coses amb una setmana, d'haver de viatjar ves a saver on, Martorell, Vilafranca, o la Vall d'Hebròn, el destí a volgut que et quedessis a fer la residència a casa teva, a Igualada, doncs res amiga Tinquestudiar, només desitjar-te la millor sort del mon per aquests cuatre anys que et queden de suplici i que siguis molt afortunada. Ja t'ho he dit per mail i ho repeteixo aquí, d'aquesta no et lliures, això s'ha de cel·lebrar amb un soparet d'aquells com deu mana, si vols jo hi poso la terrassa però tu el condiment. Ciutadants d'Igualada aneu alerta que dilluns comença una novata.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Dedicat a la Tinquestudiar !!!

 1. Alepsi diu:

  Uooooooooooooooo!!!! Suposo que m’he d’empadronar, per a que em visiti, no??? Jajajajajaja!

  Felicitaaaaaaaaats guapa!!! 😉

 2. arrauxat diu:

  Eiii!!! Enhorabona Tincquestudiar!!! (ja era hora, no? jajajaja)
  Ah!! i al soparet jo també m’hi apunto. no?
  No, que no! que no us faré de carabina! jejejeje
  Apali molta sort.

 3. Tlm diu:

  Ja se que no ve a “cuento” pero en els enllassos de la nsotra pàgina n’hi he deixat un (d’un primer lliurament) del camino a santiago.
  A veure si us animeu.

Els comentaris estan tancats.