Ja som divendres !!!

Arribats aquest punt que dir, doncs el de sempre, ja som divendres, unes quantes hores de jornada laboral i ja podrem disfrutar un cop mes de la llibertat tant desitjada, i si el temps ens acompanya podrem gaudir de la terrasseta, o sigui preperar el reg i acabar les quatre mariconades que ens falten, va dilluns si ja està del tot us posaré 4 fotos. El cap de setmana només ens deixa a molts de nosaltres dos dies , 48 hores que s'han d'aprofitar i disfrutar, perquè la vida no només es treballar i agobiarte, també es desconectar i saber-ho fer. De dilluns a divendres pots treballar tant com vulguis però també es important fer petits kit-kats i aquesta setmana no els he fet, i el meu caràcter s'ha notat, a veure si torna l'amic Energumen i tornem a piscina. Si l'objectiu final de la vida no es altre que passar i que jo sapiga dalt del cel, si es on anem a parar no et pots endur res de res, per tant, si reflexionem, que és el que ens queda? El pare sempre diu tindràs el que compraràs, i quanta rao que té i quins consells tant bons, però també haig de dir que es fa gran, es curiós com ens en fem de grans, jo sempre li havia dit a la Cuca que voldria una festa sorpresa i ella sempre m'ha dit que no la faria, ara que m'apropo els 30 i al meu aniversari cada cop ho tinc mes clar que no en vull cap de festa sorpresa, el que vull es estar be amb mi mateix, amb els que em rodejen i amb els que m'estimo, total que això he començat el post dient que un divendres mes i ja em veieu aquí divagant sobre els misteris de la vida. Passeu un gran cap de setmana que servidor comença per felicitar des d'aquest húmil bloc al seu cunyat preferit, vamos que es l'únic que tinc jajajaja

Bon cap de setmana a tots !!![@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

13 comentaris a l'entrada: Ja som divendres !!!

 1. Laprí diu:

  La setmana té 45 hores de feina (contant hores per dinar) i prou, la resta del temps, no se sap res d’això, i si a més és cap de setmana, que tens més de 48 hores seguides sense pensar en feina, doncs encara millor. I a sobre aquest cap de setmana amb eleccions, que a mi personalment m’encanten les nits electorals. Disfruta com jo disfrutaré del cap de setmana, amic farlopa 🙂

 2. Doncs que passis un bon cap de setmana, Farlopa!!!!!!!!!!!
  Es a prop el teu cumple??? Quan, que et felicitarem!!
  Tambè ets de la collita del 78 com una servidora???

 3. Ulisses diu:

  que disfrutis el cap de setmana!

  I ara que parles d’edat… jo et feia un xic més gran XD poca cosa eh, enlloc de tocant el trenta per baix tocant els 30 per dalt 😉

 4. sulpertu diu:

  Cony, si que estàs filosòfic. Doncs res, m´alegro de tornar-te a llegir que ara feia dies que no ho feia. Pels meus 30 (d´això ja fa algun any) em van preparar una festa preciosa amb le gent que més estimo. En tinc un gran record. Sigui quan sigui, moltes felicitats

 5. Farlopa diu:

  Ulisses : Es que sempre he sigut mes gran de l’edat que tinc, serà que sempre m’he rodejat de gent mes llesta??? jajajaja Passis un bon cap de setmana !!! 😉

  Sulpertu : Me’n alegro moltissim de veritat que se’t trobava a faltar 🙂 D’això de la festa sorpresa serà qüestio d’esperar un anyet 😉 jajajajaja

 6. Fardatxo diu:

  Mai vols una festa sorpresa, però quan ta la fan et sents genial 😉 bon cap de setmana!

 7. Jo Mateixa diu:

  Que passis un magnific cap de setmana Farlopa i escolta, si nomes en fas 30 ets tot un bebito!!!!!!! 🙂

  Petonets per tu i la Cuca!!!!

 8. arrauxat diu:

  Molt bona aquesta de preocuparse per l’edat!!! jajajaja No se que en penserà doncs l’Avi???
  Nen! que no pesa l’edat que pesen els kilos! jajaja (això es un anunci)
  Està bé que la Cuca et digui que no et farà cap festa sorpresa, així serà una bona sorpresa. jejeje A mi m’ho varen fer pels …. ejem, ejem per un quans mes. jajajja Però , la veritat inolvidable.
  Bon cap de setmana a tots.

 9. adagio diu:

  sisi sha de disfrutar com veure avui uns supers partits xD

  jo estic com tu.. necessito vacances xD el 4 és festa a bcn no?? oooohh k beeee jaja

  apa tio que vagi mube!

 10. Collons nanu, no en tens ni 30 i ja ho tens tot encarrilat!! Jo sóc un bala perduda!

 11. Pd40 diu:

  Treballem per viure, no vivim per treballar. I això dels anys… jo en tinc 10 més i ho porto molt bé. Bon cap de setmana!!

 12. eva diu:

  ostres aquestes divagacions són propies d’una crisi d’edat, amb lo bo que és fer anys!
  en fi, que acabis de passar un bon cap de setmana.

 13. Faig tard i ja no sóc a temps de desitjar-te un bon cap de setmana, de manera que em limitaré a dir que espero que hagi estat genial.

  Fas anyets???… doncs moltes felicitats!!!

Els comentaris estan tancats.