Lo bo es fa esperar

Avui escoltava per la radio que en 15 dies les pistes d’esqui obriràn les portes, i això m’ha recordat els diumenges que tant m’agraden. Tinc ganes que arribi el fred, tinc ganes de que arribi un diumenge, que al obrir la finestra trobi aquella boira que no s’aixeca en tot el dia, i que aleshores decideixes no fer res, per no fer, no et canvies ni el “pijama” i aleshores agafes un bon llibre, obres la cortina del menjador de bat a bat i et passes el dia llegint, mirant la tele o  fent sexe, i de tant en tant t’apropes al termometre i  observes que no es mou, i que la caldera de la calefacció no para en tot el dia. Tinc ganes de fer “hausing”, però tot això ja arribarà, lo bo es fa esperar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Lo bo es fa esperar

 1. Alepsi diu:

  Ains!!!

  Què maco!!! Jo també vull fer “hausing”, ara, el tema sexe… està complicat. xDDD

  Per lo demés… jo també vull que arribi la temporada d’hivern! xDDDD

 2. DooMMasteR diu:

  I jo amb un trist radiador… snif snif
  Jo tinc ganes de fer sexe al costat d’una bona llar de foc. Ains!

Els comentaris estan tancats.