Cabreig matinal

Avui m’he auto emprenyat per culpa de les meves compres compulsives, que no tenen importància, i  no hem faran mes pobre, però m’he cagat amb mi mateix i estic apunt de cometre un auto assassinat.  Aquest mati he entrat al estanc amb la idea de comprar un parell de paquets de tabac, i sobre el mostrador hi havia el calendari dels pagesos, amb un atac desmesurat de nostàlgia per part meva m’he dit, vinga compra’l que el pare sempre li fan gràcia aquestes coses, i ara jo em pregunto quan he estat fullejant el llibret en qüestió perquè collons l’he comprat? a mi els Sants no em fan ni fu  ni fa, soc mes d’aniversaris, d’aquells que no m’enrecordo mai, però tot i això m’he dit almenys sabràs quina lluna hi ha cada mes? com si servidor cada vespre observes la lluna i tingués una revelació divina, però tranquils que això no es tot, a la part final hi han els acontaixaments històrics de l’any passat, que dius? es de vital importància, em farà servei aquesta lectura?,  i per fi, quan decideixo que el calendari amb si es carn de carbó, m’adono que no es el calendari de pagesos típic si no que es un calendari religiós astronòmic  i  literari, i per si no n’hi ha prou està escrit en castellà. En fi aquest vespre començaré a fer-lo servir per encendrem aquests cigarrets que m’he comprat, això si, no m’he equivocat de marca, perquè veig que continua tenint el mateix missatge FUMAR PUEDE MATAR 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Cabreig matinal

 1. ddriver diu:

  tambe han de menjar els editors de tonteries

 2. Alepsi diu:

  Jajajajajjajajaja!

  Hòstia Farlopa! La de vegades que he comprat merdes diverses sense necessitar-les i quan he arribat a casa me n’he adonat que més valdria fer-hi foc, amb elles… xDDDDDDDD

  No t’emprenyis, homeeeee! Jo mai he tingut un calendari de Pagès-beato!!!! SI me’l vols regalar, serà molt benvingut! xDDDD

 3. DooMMasteR diu:

  Si almenys serveix per a això 😉
  Tots hem comprat coses d’aquestes alguna vegada.

 4. DooMMasteR diu:

  Caram, Alepsi, hem pensat amb en Farlopa els dos a l’hora… aixó és una connexió espiritual! XD

 5. Gerard diu:

  Hauries d’haver esperat a estar més despert home!!

 6. Puji diu:

  Tots necessitem, de tant en tant, que la mà de la consciència ens piqui els dits quan anem a comprar una collonada.

 7. xiaochen diu:

  Hauries d’haver esperat a estar més despert home!!thomas sabo
  thomas sabo jewellery

Els comentaris estan tancats.