52 per descansar

Hauria de fer un post per promocionar totes les activitats que fan a Igualada aquest cap de setmana, però no el faré, i no el faré perquè no em sembla be que un grapat d’Igualadins siguin incapaços de dosificar les seves activitats i hagin de fer-ho tot al mateix cap de setmana, en un any hi han 53 setmanes amb els seus corresponents dissabtes i diumenges i festius, i vosaltres creieu que ho han de fer tot al mateix? doncs amics i companys tot i que podríeu venir a gaudir del campionat d’escalextric Europeu o be a disfrutar d’un bon festival de cinema barrejant-ho amb un bon àpat de cigrons típics de la comarca, doncs no en penso dir res de res, i després que no es queixi ningú, que a Igualada ens queden 52 caps de setmana per descansar. Passeu un molt bon cap de setmana.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: 52 per descansar

 1. Alepsi diu:

  Jajjajaajajaja!

  Sí que s’ho han muntat malament, sí… que són les festes majors?

  Llàstima tenir tot el finde ocupat… sino m’escapava a Igualada i ens fotiem uns bons cigrons mentre mirem cinema…. xDDDD

 2. Vicky diu:

  Mira per on? jo el dissabte vaig ser a Igualada de compres, i si ja vaig veure qie hi havien moltes cosas, i a mes a mes ho vam comentar… però el que no sabiem es perquè eren les carpes que hi habien montades a la rambla o al passeig, no se com es diu ben be… aixó si, em vaig menjar un bon tros de coca amb xocolata que encara ara em llepo els dits! Apa, ara et queden 52 caps de setmana per descansar… jejejejeje.

 3. Vicky diu:

  A sobre de totes les activitat que tenies a Igualada, a sobre volies que et truques??? Masa no???

 4. DooMMasteR diu:

  Osti! Que guai! Podriem quedar, no?
  Ui no, merda! He fet tard! XD
  Signat: DooMMasteR (El que se li acumulen els blocs, els posts i de tot)

Els comentaris estan tancats.