Jurasic Park

Escric aquest post quan al cos ja porto quatre xupitos d’orujo i uns quants gin tònics, i l’escric avui i no demà per afirmar rotundament que m’he fet gran, que en aquesta vida una retirada a temps és una victòria, i necessito, companys, que algú digui ben clar i català a molta de la gent que si us plau es miri al mirall, que ja hem madurat, que tenim més de 30 anys i ja en fa molts que continues veient a la mateixa gent podulant per la juerga de la nit Igualadina, que ara, entrar a una tia, ja no és preguntar el tema de si estudies o treballes, és mes escaient dir, ets viuda o divorciada? Has deixat les criatures a casa els pares? Tens pis propi o vius a casa els pares? En fi, que en aquesta vida la gent s’ha de saber retirar a temps perquè es molt lleig que després de molts mesos sense sortir continuïs veient a la mateixa gent de quan tenies 20 anys, i et continuïn posant els gin tònics aquelles cambreres que tantes vegades havies observat els pits, mentre la música que escoltes és: quince años tiene mi amorrrrr quince…, quince pollas, ja n’ han passat més de quinze i encara estàs podulant…, alguna cosa no funciona, en fi que definitivament m’he fet gran i ja m’està be, necessito la tranquil·litat que la meva vida m’aporta, i si vosaltres, companys, voleu continuar sortint cap de setmana rera cap de setmana per arribar tots tocats a casa amb les bragues o calçotets de qualsevol persona, em sembla perfecte, però amb el senyor Farlopa no hi compteu. Ahhh me n’ oblidava, senyor alcalde si canvia de sentit algun carrer més enviï una carta, que si torno a sortir al vespre per la jungla igualadina almenys no cometi una infracció! (m’he sentit molt malament). Passeu tots una molt bona setmaneta!!!
P.D: Post publicat diumenge i escrit dissabte al vespre només arribar de festa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Jurasic Park

 1. Brioxet diu:

  Benvingut al club dels que estem molt a gust a casa Farlopa.
  Tant la Fraggle com jo, només sortim en dates assenyalades (aniversaris i/o similars)
  Això si… quan sortim ens ho passem bé.
  Nosaltres també coneixem gent que tot i tenir més de 30 anys segueix fent exactament el mateix que quan en tenia 18… En fi… contra gustos no s’hi ha escrit res, però ja els hi regalo aquest estil de vida.

 2. Puji diu:

  Ja ja ja! El vas escriure dissabte a la nit i no et vas atrevir a publicar-lo fins diumenge al matí!??

  Fia’t més dels gintònics, home! (A no ser que siguin de Larios)

 3. Alepsi diu:

  Nen… que et fas veeeeeeell!!!!!!

  Jajajajajajaja!

  Entenc la sensació… allò que amb 20 anys et feia gràcia ara et fa una mena de vergonya aliena difícil d’explicar….

  Tot i així, senyor meu, això no t’evitarà pas muntar un tast de vins…. que per a això no hi ha edat límit!!!! xDDDDD

 4. Vicky diu:

  ai nen! a mi també en pasa aixó i ja en tinc mes de 30…. i de 40….!!! Em be mes de gust sortir un diumenge a fer un vol i dinar a fora en algún poble, tant sigui de la costa com de l’interior, que sortir un dissabte a la nit que ja saps a qui et trobaràs, de tant en tant està bé, però sortir cada dissabte en be una mica gran ja i em comença a agobiar, però en el Puchi aixó no li puc fer entendre… Si voleu, podem organitzar una sortida de dissabte en algun lloc del Penedès, visita a caves inclosa!!! Jo ho deixo anar…!!! Molt bona setmana.

 5. Gerard diu:

  Jo ja fa temps que amb els amics ens fotem les copes a casa…més tranquils i més barates, …

 6. DooMMasteR diu:

  No saps com t’entenc, Farlopa. Fa un mes vaig quedar amb uns amics per anar “de marxa” al Poblenou i… redeu! Que vell que em vaig sentir veient a la canalla mamada, la seva forma de vestir i la porqueria de música que possen a les discoteques.
  Ara em tiren altres coses, la veritat 🙂

 7. xiaochen diu:

  Jo ja fa temps que amb els amics ens fotem les copes a casa…més tranquils i més barates, …thomas sabo
  thomas sabo jewellery

Els comentaris estan tancats.