Que m’ha passat?

Pensareu que encara tinc ressaca de dissabte, però no és veritat, el que em passa és que ha estat una setmana una mica rara, una d’aquelles que tenim, que sembla que comença d’una manera i acaba d’una altra. Però el que em passa de veritat, com a molts homes, és que tinc la regla, sí, sí, ho heu llegit bé, tinc la regla, però no estic sagnant per cap forat, ni em poso cap compresa, simplement estic sensiblon, les llàgrimes em cauen per qualsevol cosa, i tot m’afecta més del normal. El que em falta són molts mimos i carinyos,  perquè el tema de la xocolata el descarto, ja que vàrem començar un petit règim dilluns i no es tracta de saltar-nos-el a la torera. En fi, suposo que no dec ser un cas únic però haig d’admetre que he tingut setmanes millors,  potser les llunes, potser els astres, però el que si que sé, és que tot això ja em passarà a partir de demà quan ens quedaran 48 hores per disfrutar plenament de la vida, això sí, amb xocolata o sense, ja veurem 😉

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: Que m’ha passat?

 1. Alepsi diu:

  Doncs deuen haver estat els astres… perquè jo he tingut una setmana igual…. amb el moc penjant tot el dia!!!

  I jo SÍ m’he refugiat en la xocolata… ains…

 2. DooMMasteR diu:

  Que bons els enllaços! XD

  Jo també porto una setmaneta…
  Crec que també necesito xocolata, molta, i dels dos tipus! XD

 3. Somiadora diu:

  La foto del Rajoy amb “tinc la regla” m’ha impactat, jejeje.

  Casumdena! Tots estem igual! 🙁

  Ànims!

 4. Vicky diu:

  Ai Carinyo!!! qui mes, qui menys hem passat per aquests dies tant tontos, que plores per res i tot t’afecta. Però jo et vull donar molt ànims, amb xocolata o en sense… Una FORTA abraçada!!!

 5. I like the website http://www.hats-trade.com ,you can buy anything anytime.

 6. xiaochen diu:

  Doncs deuen haver estat els astres… perquè jo he tingut una setmana igual…. amb el moc penjant tot el dia!!!thomas sabo
  thomas sabo jewellery

Els comentaris estan tancats.