Mans en l’aire

Avui, que la cultura del google maps ja està més que explotada, jo proposo fer un mapa que puguem visualitzar i actualitzar entre tots. I no dic un mapa de restaurants bons, que la gent com en Mikel ens pugui donar bones referències, jo dic un mapa de llocs cutres, que ens avisi quan per equivocació de la vida decidim en un moment de debilitat intentar gaudir dels seus àpats però en surts escamat, cremat i de mal humor. Aquells llocs que et cobren set euros per quatre llesques de pa torrat, on l’all i oli és un extra que val més d’un euro i no deixa de ser de pot, o que per tres aigües minerals et cobren nou euros, aquells llocs que menjar un simple flam d’ou es converteix amb menjar exquisit per la teva butxaca, aquells llocs que tot i menjar bé et prenen el pèl pel simple fet de voler fer de Millets, i que fins i tot ells sabent que t’estan robant tenen els sants ous de fardar dels seus 25 anys d’experiència en el sector, i jo em pregunto: quina experiència? la de robar directament?
I al final, deixant anar la butxaca i marxant amb el cap baix per no muntar un escàndol et passes tot un viatge de tornada pensant que el diumenge com a casa els pares no hi ha res.

En fi, deixo aquí la proposta, i deixo els meus dubtes. Ens poden denunciar aquests establiments per fer mala propaganda? Creieu que faríem una bona llista? Algú coneix com publicar-ho? Perquè servidor comença estar fins els collons que el robin per tot arreu.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Mans en l’aire

 1. DooMMasteR diu:

  No crec que ens puguin dir res mentre no es falti al respecte. No se si és difici, però hi ha força gent que fa aquestes coses…

  Una abraçada!

 2. Vicky diu:

  Jo t’en podria dir alguns d’aquests llocs, i de veritat que els anomanaria en molt de gust si aixó serveix perquè la gent deixi d’anar-hi… Si fas llista m’ho dius… vale? 😉

 3. Alepsi diu:

  Jajajajjaa!

  Cremem l’antro aquest, directament!!!!!! xDDDD

  Sé què vols dir… l’altre dia em van cobrar 9€ per un plat de sípia congelada a la planxa….. ¬¬’

Els comentaris estan tancats.