Com tancar?

Buffff feia segles que no entrava, feia segles que no em mirava el bloc, però en el fons l’he tingut obert, mig tancat o tancat del tot, però el bloc aquí estava… buffff he mirat d’esborrar-lo però no veig per on, m’he exportat els textes i els comentaris, perque??? No ho sé em fa pena, alegria i ràbia… collons amb el bloc, però ha arribat l’hora de tancar per sempre. Vull tancar un bloc que em va fer sentir moltes emocions… buffff !!!!! Però ho haig de fer, s’ha de fer tancar per sempre , Vaciar papelera, i mirar endevant… tinc ganes d’obrir un nou bloc, però aquest cop obert…. obert al mon sense amagar la identitat … bufffff quines sensacions i que rar es fa tornar a publicar un "POST" buffff escriure la paraula post… que bo quins records… simplement opinions… simplement records. Adeu companys, adeu bloc. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Com tancar?

 1. DooMMasteR diu:

  Sap greu, Farlopa, però si tens ganes d’obrir un altre tampoc està tant malament 😉

  Si t’animes, passa’m l’adreça, eh?

  Una abraçada!

 2. Farlopa diu:

  DooMMasteR : Si que m’agradaria obrir un altre però amb tot el facebook, twitter, suposo que podria aprofitar per fer notes i ja està… en fi ja veurem tot i això m’ha agradat molt tenir un comentari teu com els vells temps 😉 Una abraçada, a veure si ens veiem un fem una cerveseta…. 😉

 3. Puji diu:

  Hòstia! Falopa! Però si estàs viu!!!

  I tornes per tancar? Vaja…

  Doncs ja saps, si n’obres un altre avisa’ns, eh?

  Una abraçada!

 4. Farlopa diu:

  Puji : Si que estic viu si !!!! jajajajaj I torno per tancar, en fi ja veurem !!!!! M’ha fet molta gracia tornar a recordar vells temps !!!!

Els comentaris estan tancats.